Veterinarski center Mateja PLEVNIK s.p.
 Specializirani smo za zdravljenje malih živali.

 
 

Iskanje po vsebini spletnih strani

 
 
 DOMOV  


O KLINIKI

 


MALE ŽIVALI

 


VELIKE ŽIVALI

 


TRGOVINA

Predstavitev klinike
Osebje - zaposleni
Kje smo - kako do nas
Koristne povezave
Vizitka
Nasvetimateja plevnik
  T 01 756 41 67
  E info@vet-center.si

Domov | Osebje - zaposleni

Osebje - zaposleni

 

Mateja Plevnik

Mateja Plevnik, dr.vet.med.

Mateja Plevnik je že od malih nog gojila veliko ljubezen do živali in njena želja je bila postati veterinar. Ta želja se ji je leta 1996 tudi uresničila, ko je diplomirala na veterinarski fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je delala na Kliniki za kirurgijo in male živali, kasneje nekaj let na Kliniki Loka v Škofji Loki in na Kliniki Ljubljana. Veterinarsko pot je prekinila služba v farmacevtski industriji. 1.oktobra 2004 so se ji uresničile sanje o samostojni veterinarski kliniki, ko je odprla vrata svojega Veterinarskega Centra. Zaveda se, da veterinarska medicina iz leta v leto napreduje, zato se redno udeležuje izobraževanj. Naštejmo le nekaj najpomembnejših: ESAVS seminar iz dermatologije 1, 2 in 3, ESAVS seminar iz interne medicine 1 in 2, ESAVS seminar iz kirurgije 1, vsako leto obisk vsaj enega veterinarskega kongresa in lokalna predavanja.

Matejo Plevnik bolj zanima predvsem področje dermatologije, kateremu se zadnja leta bolj posveča..

Mihaela Chomicki, dr. vet. med.

Veterinarka, je bil vedno odgovor na vprašanje, kaj bo, ko odraste. Ker se to ni nikoli spremenilo je avgusta 2011 uspešno zaključila študij veterine na VF v Lj. V času študija je izkušnje pridobivala v ZOO Ljubjana in po klinikah z malimi ter velikimi živalmi. Najbolj jo zanim interna medicina in reprodukcija prežvekovalcev.

V prostem času rada prebere kakšno dobro knjigo ali pa se odpravi na potep s fotoaparatom v žepu.

Gašper Frišek, dr. vet. med.

Že od malih nog ga zanimajo živali in delo z njimi. Z navdušenjem se je odločil za študij na Veterinarski fakulteti v Ljubljani in v novembru 2011 uspešno diplomiral. Izkušnje je v času študija pridobival tudi v ZOO Ljubljana kot oskrbnik živali.

V našem centru opravlja delo terenskega veterinarja, saj ga najbolj zanimajo velike proizvodne živali. Pozornost posveča preventivi, zdravljenju in reprodukciji le-teh. Spogleduje se tudi z zdravljenjem malih živali. Še posebno so mu pri srcu kunci, katerim vsakodnevno posveča veliko pozornost in skrb. Prosti čas mu zapolni delo z živalmi, šport in glasba, ki ga navdajo z novo energijo ter dobro voljo.

Je tudi član lovske organizacije, kamor je pristopil predvsem z naravovarstvenega vidika.

Mag. Bojan E.Frantar, DVM

Mag. Bojan E.Frantar, DVM

Svojo strokovno pot je začel na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete v Ljubljani. Tam je bil leta 1992 izvoljen v naziv asistenta s področja kirurgije in oftalmologije malih živali. Na Veterinarski fakulteti je delal 13 let, sedaj pa kot zasebnik opravlja dejavnosti ortopedije, travtatologije in nevrokirurgije. Izobraževal se je na nekaterih univerzitetnih in zasebnih veterinarskih klinikah v tujini (ZDA, Švica, Nemčija, Češka, Nizozemska), pri več kot 60 strokovnih delih s področja veterinarske medicine in humane toksikologije pa je sodeloval bodisi kot avtor ali kot soavtor.

V letu 2011 se je začel ukvarjati tudi z elektrofizioterapijo in protibolečinsko terapijo pri malih živalih in konjih.

   
Katarina Kolar, veterinarski tehnik

Katarina Kolar, veterinarski tehnik

Je del klinike od leta 2008. Zanimajo jo psi in njihovo šolanje. Z veseljem vam bo pomagala pri izbiri hrane za vašega ljubljenčka ter svetovala pri nakupu pripomočkov za nego in prosti čas.

Maja Eržen, veterinarski tehnik

Maja Eržen, veterinarski tehnik

Maja opravlja delo veterinarskega tehnika. Srednjo veterinarsko šolo je uspešno opravila leta 2007 v Ljubljani. Njeno največje veselje so psi, predvsem bernski planšarji. Doma ima bernki Dinno in Grace, morskega prašička, pritlikavega kunca in ter dve nagajivi mački. Pomagala vam bo pri izbiri hrane in ostalih pripomočkov za male živali. 

Delovni čas Veterinarski center
Mateja PLEVNIK s.p.
Dežurni telefon:

Vsak delavnik
  od 08:00 do 12:00 in
  od 15:00 do 19:00
v soboto
  od 08:00 do 12:00
ob nedeljah in praznikih zaprto

ZAŽELJENO JE PREDHODNO NAROČANJE PO TELEFONU

Tovarniška cesta 10
si - 1370 logatec
 
T     01 756 41 67
F     01 756 41 69
E      info@vet-center.si

040 / 235 - 206
Na dežurni telefon nas lahko pokličete izven delovnega časa, ZA NUJNE PRIMERE: male živali.

031 / 663 - 669
ZA NUJNE PRIMERE: rejne živali

Vse pravice pridržane © 2004 - 2019 Mateja PLEVNIK s.p.
Pravno obvestilo | Varovanje osebnih podatkov | CMS | postavitev in gostovanje spletnih strani: Prolog d.o.o., Logatec